Parkorientering (2015-08-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bulltofta Öst
Arrangör: MOK
Distans: 3300
Sträcka: 4.06 km
Tid: 19:31
Sista etappen för detta året,
Loppet gick bra, någon liten miss och tvekade lite på några ställen. Osäker på om vägvalet till K5 och K10 var optimala?

Passade på att testa två klockor mot varandra, en gammal hederlig forunner 305 och en Suunto ambit 2 S. Skulle haft med en Tomtom oxå med ett nyare GPS och GLOSS chip, men Tomtom fick en bug och dog innan start.

Har fixerat rutten vid K4, K7 och K12, Den klart äldsta forunner 305 visade sig överlägsen, notera hur fint den läst av runt K3, K6 med fler ställen. Märkligt att tekniken verkar gått bakåt. Blir nog till att byta batteri i den så kan den få leva vidare
Dölj kommentarer (2)
Bingokontroll: Vägvalet till K5 var ju helt optimalt i och med att den inte satt där den skulle. Om man kom norrifrån trodde man att man hade bommat och vände tillbaka, om man kom söderifrån dök den bara upp för tidigt.
Linus : Enligt GPS klockorna ser den ut att sitta lite för långt söder ut som du skriver, Magnus missade den trots att han kom från samma håll som mig. Jag råkade ha tur att lyfta blicken i rätt tidpunkt.
Lägg till kommentar
Spara
 
Parkorientering (2015-08-12)