Båstads sprint (2015-08-02)
Kategori: Tävling
Karta/område: Båstad
Arrangör: Hjärnaps gh ol
Distans: 2900
Sträcka: 3.75 km
Tid: 17:29
Gick riktigt bra, inga större missar, några små 5 sekunders missar. Klart nöjd med orienteringen. Men vad sjutton, nästan tre och en halv minut efter vinnaren, trots att benen kändes helt okej. Dock mindre än minuten upp till andra plats. Får ta mig en funderare på hur jag kan förbättra träningen till nästa säsong.

GPS klockan är som vanligt ett skämt när det är sprint, funderar på att reklamera den, laddade upp rutt på livelox och precis som här framstår man som värsta fuskaren. Blir ingen mer livelox uppladdning vid sprint för mig.
Dölj kommentarer (2)
Johnny : Nu är ju inte vinnaren vilken dussinlöpare som helst så du ska väl ändå vara nöjd. Har du kollat om du kan minska samplingstiden på klockan? Jag ändrade min från 5s till 1s och det gör en hel (och för min del ännu mer för jag springer långsammare än du :-))
Linus : Vinnaren är snabb, men känns störigt när man betänker att han typ hinner ta en fika innan jag kommer i mål :( Att vara mindre än 3 minuter efter känns som rimlig målsättning.
GPS klockan är är inställd på uppdateringsfrekvens på 1 gång per sekund, har funderat lite på om accelerometern gör att det blir sämre, man läser ju kartan väldigt ofta så det bör påverka. Har försökt få förklaringar från Suunto och Garmin, men än så länge är det bara försäljare som svarar på mina mail. Problemen uppstår när man springer i tempo runt 4 min/km och snabbare. Är inne på att köpa en klocka med det ryska navigeringssystemet GLONASS på öppetköp för att se om det kan vara bättre.
Lägg till kommentar
Spara
 
Båstads sprint (2015-08-02)