Havs ol dag 1 Tjärö (2013-06-29)
Kategori: Tävling
Karta/område: Tjärö
Arrangör: Stigmännen
Sträcka: 5,1 km
Sträcka: 7.44 km
Tid: 72:33
Sprang 7,3km på 72 minuter
Huga huga, inte trodde jag att det skulle vara så jobbigt att springa runt på en ö, och svårt dessutom. Klättra upp och ner på bergshällar (vilka är markerade med gult) efter hällregn är halt och besvärligt. Ingen bra dag på "jobbet" alls.

Några kontroller ställde till mer bekymmer än andra som synes på kartbilden, men vi hade tur för solen sken och vi hade en härlig eftermiddag på Tjärö i trevligt sällskap.
Dölj kommentarer (3)
Anna Bjärby : Jag tycker det ser ut som att du gjorde en bra runda, även om du tycker att det tog tid. Det ser liksom ganska rakt och fint ut jämfört med en annans snirklar :-) Men visst var det en äventyrlig terräng?
Malin Malmberg : Tack Anna,, det var snällt skrivit :o) Det var verkligen en äventyrlig och utmanande terräng. I min enfald trodde jag söndagen skulle bli enklare, men tjii fick jag (och många med mig har jag förstått) Nu får vi samla ihop självförtroendet (de få rester som finns kvar) inför o-ringen i Boden :o))
Anna Bjärby : Ha! jag hade precis samma tanke om söndagen. Revanschsugen kastade jag mig ut i evigheten... Rent bokstavligt visade sig! Då vår lilla klubb skrapat ihop ett lag till Tjoget krävde jag omedelbart att få byta till en lättare sträcka för efter den här helgen är självförtroendet kört i botten. Tur man är en obotlig OL-optimist!
Lägg till kommentar
Spara
 
Havs ol dag 1 Tjärö (2013-06-29) Havs ol dag 1 Tjärö (2013-06-29)