Klubbmästerskap (2017-11-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ystads Sandskog
Arrangör: MOK
Sträcka: 9.49 km
Tid: 79:53
För 25 år sedan tillbringade man ett år i skogen här i gröna kläder.
Nu hittade jag knappt dit, då körde man in söderifrån, så jag försökte det i år med, men fick vända tillbaka.
Ingen lyckad tävling, fick inte alls ihop orienteringen
Segernm var jag en bit ifrån även om jag stämplat rätt. Jonathan är svårslagen, grattis.
1. Kallt, kallt om fötterna. Blött i kärret och vattnet var inte varmt. Men det gick över till 2:an
3. Fastnade i ett stort taggit område öster om kontrollen. Trodde det var det som var på kartan och försökte ta mig igenom, men satt fast och fick backa ut. Kom sedan bort till vägen öster om detta. Tillbaka igen och försöka ta sig fram, det kändes som det var långt från stigen till kontrollen. Tror att något är lite skevt med hus/stigar här på kartan, ser ut så på gps:en och även på google maps.
4-5 gick bra
6 var lite osäker
8 fick stå och vänta i ca en minut på att ett tåg skulle passera. Sedan blev jag stel i benen och kom inte igång igen. Sprang sedan på en helt ny stig längs staketet som inte var med på kartan. Och vek av för tidigt så jag stämplade på fel höjd. Tyckte att det var långt till elljusspåret när jag väl sprang på stigen.
9 Bra, men blev förvånad när jag hittade en kontroll i ringkanten nere i en grop, som var sänkan. Två kontroller så nära varandra, det tror man inte på en mindre tävling.
10. Osäker igen.
11 bra
12 vet fortfarande inte vad kontrollpunkten är, en sänka skall det vara, ser ut som den spetsiga öster om en punkthöjd på kartan, men jag tycker att den satt i sänken mellan punkthöjderna. Det var i alla fall helt plant ut till vägen i väster sedan. Hade dock inga problem att hitta den då jag var ut på vägen och vände och den satt nära vägen.
13 bra igen
14 återigen lite småstrul
Visa kommentarer (0)
 
Klubbmästerskap (2017-11-03) Klubbmästerskap (2017-11-03)