Sprint KM (2013-09-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Oxievång
Arrangör: Håkan N
Sträcka: 3.66 km
Tid: 18:59
Genomsnittlig puls: 213
Maxpuls: 246
Sprint-KM
Trevligt väder och bra motstånd. Fin bana i ett trevligt område.
Chansen till seger mot Jonathan var ganska liten, man man skall ju springa om det också. Jag blev dock "bara" 3 minuter efter.

1-3 ganska lätta och inga direkta vägval. Men bra att man slapp springa i högt gräs som bara är stor nackdel för tidigt startande.

4-5 Jonathan valde höger, Ulf vänster, jag rakt på, det var nog ganska jämna vägval

10-11
Här lade alla en del tid. Alla sprang som jag i början och trodde att man kunde komma igenom där. Det var lite lurigt med svarta streck som fortsättning på stigen fast i tomtmarken.
Sedan mot hörnan där det var en genomgång. Fast damen som bodde där hade gjort en trädgård av gången, så det var till att ta runt om.

11-12
Lite dålig utgång från kontrollen, man skulle vänt tillbaka direkt.

13-14
Vek av lite sent precis innan kontrollen. Men man skulle kanske valt vägvalet väster om? I gräset?

Mål.
Inte ofta man har svårt att hitta målet, men nu hade jag. Man skulle genom TC där alla stod och bakom en liten häck. Håkan är en luring han.

Trevlig bana, det är lurigt och man måste läsa i farten bland alla husen.
Dölj kommentarer (1)
Wiviann: Ahha!! tantens trädgård mellan kontroll 10-11 förklarar isf hur jag kunde komma utanför kartan!! Min bana gick nämligen mellan samma kontroller men omvänd ordning. När jag då sprang längs vägen (väster om bostadsområdet) och tänkte springa in på 2:a vägen in i bostadsområdet, så sprang jag för långt och kom utanför kartan eftersom staketet tydligen gick över den första vägen jag skulle passera.. Det förklara varför det kändes så långt, och varför jag hamnade utanför kartan... Tur att Paul kom o räddade mig.. Surt bara att lägga 9 minuter på sista kontrollen i en sprinttävling :'(
Lägg till kommentar
Spara
 
Sprint KM (2013-09-04) Sprint KM (2013-09-04)