TP Misseröd (2017-05-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Misseröd
Arrangör: Mattias & Per
Sträcka: 8.29 km
Tid: 96:15
Över 90 minuter i skogen... tja, vad ska jag säga? En sammanfattning skulle kunna vara "det var inte så jag tänkte mig men det var så det blev"? Det var en lång bana. Det var mycket grönt, blött och grejs i vägen. Inte förrän vi kom HEM fattade jag att det var 7500-skala och inte 10000... inte så himla konstigt att avstånden blev fel hela tiden?
Well. Jag fick motion. Det var fint väder.
1. Jo, den gick OK.
2. Det var inte så jag tänkte mig, men det var så det blev. När jag kom fram mot åkern kom jag till en vinkel och orienterade mig efter åkervinkeln jag såg på kartan (men fick inte alls ihop höjdkurvorna). Tyvärr var den åkervinkeln jag var vid i verkligheten inte med på kartan, utan låg lite utanför kanten...
3. Det var inte så jag tänkte mig, men det var så det blev. Hade tänkt hålla mer rakt kurs över höjden, men råkade glida ner mot åkerkanten, så tänkte att vad f-n, då kan jag lika gärna dra ner på vägen. Så än en gång drog jag utanför kartan och sprang ett tag där.
4. Det var inte så jag tänkte mig, men det var så det blev. Hade tänkt springa rakare, men inägorna lockade, och det var nog kanske bra att det blev så ändå eftersom jag kunde hitta 4an rätt lätt.
5. Hurra! En stig! Hurra! Ett tätt grönområde där kontrollen sitter någonstans mitt i! Hurra! Jag hittade den vid första försöket!
6. Hurra! ut från det gröna så fort som möjligt... men hallå? Det här blev ju inte riktigt rätt håll?? Det var inte så jag tänkte mig, men det var så det blev.
7. Ut från 6an hittade jag inte stigen. Jag hittade en annan stig som drog iväg åt ett annat håll, men när det dök upp en bondgård i verkligheten som inte fanns med på kartan fattade jag att det inte var någon bra stig jag hade valt. Jag drog söderut i jakt på den rätta stigen. Tyvärr var det över ett ljusgrönt område med breda diken, och mina skor kommer aldrig att återfå sin forna kulör. Och nu i efterhand ser jag att om jag hade fortsatt lite till åt fel håll och utanför kartan (igen) hade jag kommit på en bra stig, och en väg som snabbare tagit mig till 7an.
8, 9, 10, 11 kom jag (fantastiskt nog) till ungefär som jag hade tänkt mig. Och fint att jag kom i mål före det blev mörkt :)
Visa kommentarer (0)
 
TP Misseröd (2017-05-25)