TPIF Falsterbo (2015-05-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Falsterbo stadspark/Strandbaden
Arrangör: Carolina & the Grub
Sträcka: 5.75 km
Tid: 44:54
Strålande sol och total avsaknad av gyttja och björnbär. Lyxorientering, på min ära. Dessutom rekorduppslutning från MAsystem, kul.

Idag gick orienteringen riktigt bra, och jag lyckades faktiskt hålla mitt så kallade löptempo hela vägen.

Första problemet kom vid 6-an, där kontrollen inte riktigt låg där jag ville ha den. Som tur var så började jag inte irra runt, utan lokaliserade den efter en knapp minut ifrån den plats där jag stod.

Mellan 11-an och 12-an tyckte jag inte att stigarna låg rätt på kartan, men kontrolltagningen gick bra ändå. Lite tur är ju tillåtet.

Från kontroll 13 SÅG jag nästa kontroll - trodde jag. Det var dock en orange plaststol jag sprintade mot. En snabb blick mot "rätt" dunge tydde inte på någon kontroll där så därför sprang jag till nästa. Ingen kontroll där heller, och jag visste ju egentligen att det inte var rätt dunge. Ett trevligt (?) exempel på hur ett fel kan föda nya fel. Vill dessutom passa på att be om ursäkt för alla okänsliga saker jag kallade mig där och då.

Sedan gick det problemfritt till nummer 17 där det tog en halv minut att fatta att den lilla lilla busken faktiskt var utsatt på kartan. Det hade säkert gått fortare om hjärnan bara haft en aning syre o blodsocker.
Visa kommentarer (0)
 
TPIF Falsterbo (2015-05-14)