TPIF Snogeholm (2015-04-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Snogeholm 2007
Arrangör: Rune Berg & Christian Brandt
Sträcka: 6.38 km
Tid: 61:54
Härlig dag. Började med att jag såg en rörhöna från bilen, bara 100m från huset mitt. Fin pippi!

Själva orienteringen började dock mindre bra, bommade rejält redan på 1-an. Fattade inte att den konstiga höjdkurvan var de fåror som jag inte såg på kartan lite längre norrut (där jag trodde att jag var efter viss kontakt med båda höjderna). Var dock inte så fel som jag trodde. Tappade inte heller så mycket som det kändes, men det försvann nog 2 minuter i alla fall.

Sedan flöt det på bra till 5-an där jag kom ikapp Bert-Uno. Givetvis försökte jag hålla honom bakom, givetvis gick det inte och givetvis började jag ta konstiga beslut. Att gå rakt över kullen till 7-an hamnar i den kategorin. Hade också svårt att hitta framkomlig terräng efter samma kontroll. Nåja, strunt i Bert-Uno och sätt igång och orientera!

Påfäljande kontroller fick bra (särskilt stolt över mitt feg-vägval till 9-an, lätt som en plätt) och jag kom nästan ikapp Bert-Uno igen. Dock försvann han slutligen på grusvägen mot kontroll 14 som jag dessutom bommade. Stenmur med tätskog visade sig i verkligheten vara jordvall utan tätskog. Avvek från min utmärkta kurs 30m för tidigt och började okulärsöka. Inte bra.

Kanonjobb av banläggarna, kolla va snyggt de håller oss i den vita skog som finns. Och det var kul med rörhöna himmavid :-)

Visa kommentarer (0)
 
TPIF Snogeholm (2015-04-03)