TPIF Fulltofta (2014-10-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fulltofta Kvarröd
Arrangör: Rune och Mauritz
Sträcka: 6.11 km
Tid: 58:13
NU med GPS-spår !!!

Hade ovanligt svårt att läsa kartan vid start, dels pga den "noppiga" plastfickan, men mest för att den dubbla ringen flöt ihop med alla detaljer. Jag tog det radikala beslutet att springa runt hela rasket, dvs till huset och sedan stiglöpning. Därefter tätade det på och kontrolltagningen blev inte så enkel. Hade säkert varit bättre att gå rätt på kraftledningen.
2-an OK men beståndet var svårt att uppfatta, 3-an inte så lätt att se, men det gick rätt bra ändå via tätskogen.
4-an var loppets sorgebarn. Gör ett försiktigt vänstervägval. Vitskogen är tät och jag går upp mot kullen i st f längs diket, tror jag håller riktningen mot kontrollen men det misslyckas jag med och hamnar längre V än jag först fattar. Sedan skall man ju därifrån. Vadå vit skog, jag hittade bara ris, björnbär, diken och skit, inget "löpbart" förrän nära 5-an.
5, 6, 7, 8 och 9 går problemfritt. 11-an blir lite förvirrad eftersom jag läser den överritade 10-an som höjdkurvor (!). Behöver nog fundera över läsglasögon... Går rakt och långsamt till 12-an, och hinner dessutom med att stuka min onda stortå, tur det inte var långt kvar.
Dölj kommentarer (2)
Grubben: Var är din rutt????
Per Rydberg : Skulle bara kolla om du hade ögona med dig... hmm, det var inte alldeles enkelt att byta, förmodligen för att IE tvunget skall cacha bilden.
Lägg till kommentar
Spara
 
TPIF Fulltofta (2014-10-11)