TPIF (2013-09-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Asmoarp
Arrangör: Christian och Tobbe
Det här var ju riktigt kul. Mycket trevlig höjdkurveorientering o det gick ju bra trots att banan var rätt svår och benen var sega efter natten. Nu har jag definitiv hybris, så räkna med katastrof nästa tävling...

Min GPS är tyvärr inte helautomatisk, men strax efter ettan kom jag ihåg att starta den.

Tvåan gick inte bra, stegen gick ut för tidigt och jag hann kolla av ett par andra stenar innan jag kom fram till den rätta.

Trean hittade jag utan större mankemang trots att den satt gömd i sly bakom ett vindfälle. En hel hoper mänskor sprang runt där och blev glada när de hörde mitt "pip".

Till fyran hade jag gott om ryggar, men de tappade jag snabbt. Femman var knepig, men jag siktade på - och hade gott stöd av höjderna.

Till sexan tappade jag riktningen helt i svårlöpt terräng, jag hade tänkt mig få kontakt med vägen o höjderna. Till slut kunde jag läsa in mig på dikena.

Sjuan tog jag fint och försiktigt via stigarna. Rätt val, för höjden var en "liten ö i ett hav av björksly".

Åttan gick jag nästan förbi, jag var osäker på om jag var framme vid fjärde lilla höjden. Som tur var gick jag tillbaka några steg och kollade.

Nian fegade jag med väg-vägval, med det gick ju bra, vilket även 10 o 11 gjorde. Tolvan gick jag längre söder än jag tänkt, men höjderna var tydliga så det kostade marginellt.
Visa kommentarer (0)
 
TPIF (2013-09-14)