DM Medel (2015-09-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Aggarp
Arrangör: OK Kontinent
Distans: 4700
Sträcka: 5.93 km
Tid: 40:40
Genomsnittlig puls: 174
Maxpuls: 204
Åter dags för en DM tävling, denna vecka i medel. Nu har vi fått höst i luften och det regnade väldigt mycket idag, jag hade dock tur med uppehåll när jag sprang och när jag duschade.

K1 började relativt bra
K2 kom lite snett från stigen och upp på fel höjd, gick relativt snabbt att få rätt på det
K3 drog snett ut från K2, var något osäker när jag kom fram till stigen vart jag var, men fick rätt på det
K4 bättre kartläsning nu, fortsatte i bra fart sedan till K8.
K9 Krånglar till det med stenmurar kors i tvärs, istället för att göra det lätt och läsa på höjderna i den öppna skogen, tappar i löptempo direkt och missar lite i kontrolltagningen
K10 och K11 okej men lite långsamt tempo
K12 Trist på denna dag helt enkelt, kommer helt rätt fram först, står och spanar efter en sten som ska vara 1 meter hög men ser ingen, men jo det var där tydligen, yrar dock omkring nästan 5 minuter innan jag hittar den. Ganska diffust område med massor av stenar i ungefär samma storlek, Hur de ritat rastret fick jag inte ihop och det var det som fick mig att tvivla när jag inte såg den där stenen bland stenarna.
K13 blev åter en bom, berodde nog mest på frustrationen från missen på förra kontrollen, ringen borde klippts upp bättre.
Sen gick det bra in till mål.

Det blir lite lurigt när det är så öppet att man nästan springer i samma fart som sprint, min orienterings hjärna har inte riktigt kommit så långt i utvecklingen än, Missarna till K2, K3 och K9 var helt enkelt för att jag inte kan bättre i så pass hög fart. K12 tror jag mer beror på bristen på erfarenhet och lite otur.

Rolig bana med mycket fart i och trevlig lättlöpt terräng
Visa kommentarer (0)
 
DM Medel (2015-09-05)