Falsterbo OKK (2014-08-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Falsterbo
Arrangör: OKK
Distans: 4900
Sträcka: 5.62 km
Tid: 29:26
Åter i trevliga Falsterbo.
Lite små klurigt, där man kan springa snabbt och lätt tappa bort sig. Kartan är handritad så man får verkligen titta upp och använda sig av sina orienteringskunskaper. Tanken var att springa så pass långsamt att jag verkligen kunde ha riktigt bra kartkontakt. Gick riktigt bra fram till jag skulle till K8, skulle fortsatt ut mot stigen, tappade cirka 30 sek, sen fick jag knyta skorna efter att ha stämplat kontrollen så tappade lite till.
Gick vidare bra men blev helt förvirrad när jag kom till K11, här har kartan blivit lite sned, var påväg att bara springa förbi den då jag var säker på att det inte var min, min skulle sitta längre ner på stigen, men insåg att det finns inte så många kontrollpunkter här, stannade och tittade, visst det var min kontroll, tappade lite tid igen, hade varit lättare med lösa definitioner. Sista delen gick relativt bra.

Hade jag sprungit snabbare hade nog sluttiden blivit sämre. Ska försöka ta med mig denna kartkontakt till skogen så ska det nog bli riktigt bra där med :)
Visa kommentarer (0)
 
Falsterbo OKK (2014-08-27)