Lundasprinten (2014-05-11)
Kategori: Tävling
Karta/område: Gunnesbo
Arrangör: Lunds OK
Distans: 2700
Sträcka: 4.31 km
Tid: 20:25
Bara att hoppas på att detta var årets sprintbottennapp :(
Till K1 började det fint, såg stenen och kontrollen, men kodsiffran stämde inte, jag läser H1 på kontrollsiffran, fattar inte, kan det vara knatteknat? Yrar runt men kommer åter till samma kontroll, då ser jag att det är bara någon som varit lite yvig med handstilen och det står rätt kontroll siffra som ska vara 111, typ jävla skit!!! Efter detta var allt min förtroende för karta och banläggning borta. Vet faktiskt inte vad jag kunnat gjort annorlunda, var helt enkelt inte beredd på att det skulle vara konstnärliga ettor som kontroll siffror. Missade sedan även till K2, sen rullade det på till K6.
K7 blev helt tokig, färgen på kartan? Såg det som hus/mur men det var grönt, sen tröttnade jag ordentligt på att försöka läsa en kartan som jag bara kom i onåd med så det blev en slarv miss till K8.
Joggade sedan vidare för att försöka undvika än fler bommar, men det blev lite till tyvärr.

Egentligen var det en riktigt trevlig bana och en bra karta. Den mörkgröna färgen för opasserbar häck var för lik färgen för hus (vilket höll på att förvirra mig till K14 oxå) är nog det enda jag tycker de borde förbättra.

Visa kommentarer (0)
 
Lundasprinten (2014-05-11)