Habo Ljung TPIF (2014-03-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Habo Ljung
Arrangör: Mauritz o Rune
Distans: 4,3
Sträcka: 6.39 km
Tid: 38:17
Roligt med en liten skog så nära och natt :)
Började med att missa infarten till K1,
Sen gick det mest utför. Stigen till K2 hade försvunnit med ett träd som vält, man kom fint till en annan stigförgrening. Jag gör några tappra försök att hitta den men icke, vet faktiskt inte riktigt hur jag ens lyckades ta mig dit. Jo förresten, en vänlig kvinna med käpp hjälpte mig :)
Till K3 blir det lite snett och jag passar på att ta en liten titt på K10.
K4 och K5 blir mina bästa kontroll för kvällen.
På väg ut från K5 blir jag totalt förvirrad, en väg som går i fel riktning, får stanna och ställa kartan, fattar fortfarande inget, springer mot husen för att försöka få rätt på det och kommer då till en stor asfaltväg??? Ser sedan staketet och får ihop det. Den väg som jag först stött på var markerad på kartan som den stigen som var försvunnen på väg till K2. Asfaltvägen är markerad som en grusväg. Hittar sedan till K6 :)
Sen springer jag av någon märklig anledning direkt till K8? Efter att jag stämplat slår det mig att sju kommer före åtta? Får trixa lite med kompassen men sen lyckas jag ta mig till K7, K8 hittar jag lätt för andra gången :)
K9 går relativt bra och så även K10.
För att sedan avsluta med en liten extra kringla till mål :)

Borde haft en bättre strategi för detta. Hade trots alla mina förvirrade stunder riktigt roligt och min lampa lyste hela tiden :)
Visa kommentarer (0)
 
Habo Ljung TPIF (2014-03-19)