Nattcupen (2013-12-03)
Kategori: Tävling
Karta/område: Romeleåsen
Arrangör: Lunds OK
Distans: 6,1
Sträcka: 8.61 km
Tid: 66:25
Genomsnittlig puls: 162
Maxpuls: 183
Ingen bra ol kväll!!!
Redan till kontroll 1 blir jag osäker, ser inte att det är tre stigar som går till höger om mig på kartan, men det stämmer, både på karta och i verkligheten, men inte för mig med karta i natten :(
Går på kompass till 2an men tycker det är mycket risigt, troligen Simone som jävlas med mig igen.
K3 var ju sådär typiskt störig, sökte upp bäcken för att kunna följa den när den delade sig, den var ju massivt stor och porlade så det gick att höra den på lång väg och på kartan såg förgreningen ut att vara lika stor, men icke!!! Den var torr!!! Jag sprang såklart förbi men hade på något sätt i bakhuvudet att dessa vattendrag kan vara luriga så gläntan var min uppfångare som räddade mig från en stor bom.
Sen flöt det på ganska bra ett tag fram till att jag skulle springa till K9, vilket blev ett lite dumt vägval, men ingen jätte bom.
Sen kom den stora bom bomben när jag skulle till k10, där jag är och harvar finns stigar som inte finns på kartan, stigarna är mycket tydliga i verkligheten och detta ställde mig fullständigt, höll på att vrida och vända på kompassen men det gick inte att få någon rätsida, fick vända tillbaka och ta annat vägval. Borde stegat och varit super noga med riktningen så hade jag vågat fortsätta ner mot stigen jag sökte.
Sen höll det på att krångla sig lite till k11, falna träd från den där Simone igen som får mig ur kurs, men den luringen kan jag snart och lyckades rätta till snabbt.
Sen gick det fint.

Mycket rolig bana ikväll.
Visa kommentarer (0)
 
Nattcupen (2013-12-03)