Advent Orient (2013-12-01)
Kategori: Tävling
Karta/område: Furulund
Arrangör: OK silva
Distans: 7,9
Sträcka: 9.89 km
Tid: 56:34
Genomsnittlig puls: 167
Maxpuls: 180
Andra adventorient tävlingen på första advent.
Tämligen kallt och blåsigt, med viss tvekan lämnar man bilen för att värma upp lite, blev en kort uppvärmning idag. Det kom väldigt mycket folk idag, så pass att kartorna tog slut, så jag lämnade min karta en annan som ville starta i H21. Roligt att det kommer lite folk, men min karta bygger på D21 så vill ni förstå mina kontroller titta på definitionerna.

K1 stor miss, jättedåligt vägval.
K2 blir åter fel och väljer fel stig
K3 klantar till vägval och missar kontrolltagningen
Här får jag ge banläggaren tummen upp, kluriga vägval direkt och jag föll tungt, en bom tid på totalt 4 min enligt win split efter bara tre kontroller, detta trots att jag haft bra kontroll på karta och kompass. Var nere på plats 37 av 38.
K4, K5 gick bra.
K6 kom jag lite snett till och sprang sedan åt fel håll för att snabbt vända.
K7-K11 gick sedan riktigt fint och jag kom in i det riktigt bra
K12 tvekar jag lite väl i ringen
K13-14 går fint
K15 blir åter den en bom, det var en rad träd och jag chansar på fel, sen visar det sig också att kontroller sitter inte vid trädet utan vid staket och då har jag redan hoppat över och är på fel sida och tvingas hoppa över igen. Denna kontroll anser jag fel placerad enligt definitionen. Sen blir det lite snett ut från kontrollen med.
K16 går bra
K17 här väljer jag fel stig och råkar springa förbi kontrollen, detta trots att jag spanar efter den, vänder dock relativt snabbt.
Resten går bra.
Trots att benen kändes trötta, lyckades jag avancera upp en bit i resultatlistan, var bra med på kartan hela tiden men gjorde dåliga vägval.
Visa kommentarer (0)
 
Advent Orient (2013-12-01)