Falkdrevet (2013-10-06)
Kategori: Tävling
Karta/område: Södra Hoka
Arrangör: OK Skogsfalken
Distans: 4,3
Sträcka: 5.59 km
Tid: 45:07
Medeldistans tävling i Blekinge.
Andra dagen vilket betydde att jag lärt mig lite mer av terrängen i Blekinge, jag tycker det är stor skillnad när jag jämför med de skånska skogar jag sprungit i tidigare. Har dock sprungit i Blekinge när jag var i 10 års åldern tidigare och hade ett svagt minne av att stenarna var större, alla dessa stora stenar kom ändå som en chock!!!

Kontroll 1: kommer lite snett upp för branten och tappar cirka 30 sek,
kontroll 2: går bra, men får som den osäkra orienteraren stanna ett antal gånger för att justera kompasskursen och läsa av terräng, kommer sedan spik på.
kontroll 3: kommer till ringen bra, men står där förvirrad och har inte sett vilket av stenrösena det ska vara, lite träning på att läsa definitioner kanske!
Kontroll 4: Här gör jag ett direkt dåligt vägval, bland alla dessa stenar på karten missar jag att det går en stenmur nästan rakt fram till kontrollen, med en stor sten precis nära kontrollen, tappar 2 min där.
Kontroll 5: kommer fram fint men springer förbi, stirrar runt i cirka en minut innan jag lyckas hitta den.
Kontroll 6 och 7 blir perfekta spikar :)
Kontroll 8: Får stanna och läsa karta och titta några gånger.
Kontroll 9: Här blev det snett, ska försöka komma ihåg hur svårt det är att hålla rätt riktning när man är i tät skog, var dock nöjd med att jag relativt snabbt kom på vart jag var. Tappade cirka 3 min
Kontroll 10 och 11 Gick riktigt bra, till 11an var jag riktigt nöjd med hur jag tog mig runt höjderna. Men var så nöjd att jag missade utgången på 11 och tappade ytterligare tid.

Var på det hela mycket nöjd med min prestation, medeldistans i för mig ovan terräng är nog sämsta tänkbara ol förhållanden för mig. Tyvärr blev jag sist, men det tar sig :)

Visa kommentarer (0)
 
Falkdrevet (2013-10-06)