Fyrklubbs (2017-09-17)
Kategori: Tävling
Karta/område: Perstorp söder
Arrangör: FK Boken
Sträcka: 7.16 km
Tid: 52:29
Fyrklubbs, det är alltid trevligt att se så många klubbmedlermmar sluta upp.
Vi slutade 2:a i B-gruppen, slagna av Helsingborg, men före Kontinent, Andrarum och Hjärnarp.
Starkt jobbat av alla.

Terrängen var inte direkt en propagandaterräng, blött, men det kan inte arrangören hjälpa då det regnat mycket i veckan. Men idag sken solen, dock var allt riset kvar i skogen.

Det gick OK på banan, inte riktigt bra och inte full fart i benen, men inte dåligt heller. Inte flyt i orienteringen, men inte så mycket bommar heller förrutom på 2:an. Banan var kanske inte en av årets bättre, dock inte helt lätt att lägga en bra bana i den terrängen.

1. Valde stigen runt då kärret såg blött och lerigt ut. Tänkte att får man klafsa fram där så hinner man en bra bit på stigen istället och får kontrollen lättare från stigen.

2. Började riktigt bra och hittade en fin djurstig genom det gröna. Men när jag började närma mig kontrollen blev det mer diffust och skogen risigt och ibland småtät. Läste fel på höjderna och min höjd låg gömd bakom lite tätare skog. 1:30 bommades bort här.

3. Bra
4. Bra, men tog några sekunder att hitta stenen väl gömd i det gröna.
5. Bra
6. Bra, men lurades av beståndet vid stigen noterade jag inte men det var granskog i det ljusgröns och bokskog i det vita, utan bestånd. Uppe på höjden, högt, jobbigt och lätt.
7. Uppe på åsen till nästa, vad är det för sträcka?
8. Ockå lätt. Men fick liksom många andra en stöt av staketet när man lämnade kohagen upp på vägen. varför ha el i det när alla passerar och inga djur fanns där? Varför inte sätta upp en skylt att elen var på?
9. Grönt och tätt i den vita skogen. Vägen förbi husen var klart bättre.
10. Kanske lite dumt att inte ta andra sidan om höjden ut 9:an. Kontrollen var lätt.
11. Rundade det gröna kanske lite väl mycket.
Visa kommentarer (0)
 
Fyrklubbs (2017-09-17) Fyrklubbs (2017-09-17)