3-kvällars E1, medel (2017-07-10)
Kategori: Tävling
Karta/område: Fiskabäck
Arrangör: Andrarums IF
Sträcka: 8.11 km
Tid: 69:51
Piggare i benen än förväntat idag. Tredje tävlingen på tre dagar.
Men fick inte alls till det med kartan och det var bitvis ganska mörkt i skogen då jag hade mycket sen start och det var dåligt väder.
1. Rakt på fel sten och såg inte de andra stenarna. Kontrollen låg i ett grönområde och undervegetationen var hög.
5 Hade bara koll på det, men helt plötsligt ser jag ett torn 30 talet meter framför mig, viker av söderut för jag tror att jag kommit snett till tornet lite norr om linjen. Blir sedan osäker på var jag är, men efter en stund kommer jag på det. Borde ju veta att jägare tycker om att flytta och bygga nya torn, men ser man ett på kartan är det inte lätt att tänka på. Sedan var tanken att ta den ovanifrån och längs stenmuren, men nu kom jag in mot stenmuren och visste inte hur högt upp jag var.
6 Inte mycket att läsa på i sluttningen och täta kronor på träden så det var mörkt. Blev osäker lite innan, ville inte går för långt ner. Men läste på näsan sedan.
7. Återigen osäker på hur högt uppe jag var.
10. Fel vägval och virrigt. Var sugen på att spriga raka vägen till mål. Men tänkte att jag inte är mycket för att bryta i onödan och träning inte är fel.
12 Dålig vägval igen. Jag sprang mitt på sluttningen. Man skulle valt i det gula längs beståndet, där var det som en stig. Där jag sprang var som i ett grönområde. Dessutom satt den ju vid det gula där nere.
Nej, det var ingen bra kväll i skogen, det blev lite träning dock.
Gillar blekingeterrängen bättre med massor av höjder att läsa på än det mer diffusa här.

Visa kommentarer (0)
 
3-kvällars E1, medel (2017-07-10) 3-kvällars E1, medel (2017-07-10)