Lundasprinten (2017-05-14)
Kategori: Tävling
Karta/område: Norra Nöbbelöv
Arrangör: Lunds OK
Sträcka: 4.59 km
Tid: 24:52
Härligt väder, nästan 20 grader och sol.
Jonathan 2 minuter bakom, frågan är bara när han skulle springa förbi mig.

Banan var bra och kartan bra läsbar då man inte hade med tomtgränder mellan hus, vilket inte bör vara med. Dock saknades en del staket och buskar som hade fel form.

1 Började bra i en helt OK fart och en lätt kontroll som jag såg långt innan.
2-4 helt OK även här
4-5 inte bra alls. Jag tänkte runda norrut efter huset och staketet. Men det ljusgröna gick inte att ta sig genom, har var det ett staket som man glömt att rita in på kartan. Reviderade planer på vägval. Jag sprang österut och de två första vägarna gick för mycket tillbaka så jag fortsatte och tänkte gena över gården mellan husen. Nytt staket i vägen, eller snarare plank, 60 meter långt och 2 meter högt där jag skulle springa. Va? blev osäker, kan man verkligen missa att rita med det på kartan på ett vägval eller var jag så fel på det? Nåja, jag hittade till 5:an till slut.
Men man skulle gått ut väster från 4:an och fått en rak fin väg till kontrollen .
6-7 På väg ut från 6:an tänkte jag ta NV då det såg ut som en allmän gräsmatta, men såg sedan på kartan att det var tomtmark. Det blev söder om ut från området, skulle tagit NO, det var kortare. Halvvägs till 7:an såg jag Jonathan komma från andra vägvalet och nu var han en bit före mig.
8-9 bra
10 dåligt. Hade bara i tanken ut därifrån på samma ställe jag kom in och så in på grusplanen. Det var dock fel vägkorsning och fel grusplan. Sedan tappade jag all koll på riktningar både in och ut från 10:an.
12-15 bra, men mindre motiverade att springa snabbt nu.
16 bra, men fick inte koll på stigarna i slutet inne i området.
17 Läste på fel kontroll på definitionerna, precis efter jag stämplat. Tog ett tag att reda ut i skallen.


Visa kommentarer (0)
 
Lundasprinten (2017-05-14) Lundasprinten (2017-05-14)