Malmö Parkorientering, E5 (2015-07-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ribban
Arrangör: MOK
Sträcka: 4.22 km
Tid: 20:00
Bra bana, kontrollerna satt tydligt så man behövde inte leta.
1-3 Inga konstigheter, rakt på.
4. Tänkte springa in efter huset en bit efter 9:an. Men flera framför mig lämnade stigen redan efter huset lite tidigare.
Så även jag då, onödigt. Fick sedan stanna upp och läsa lite när jag var på väg in i sanden. Sedan vid kontrollen kom det ut någon mellan gröning 1 och 2. Det lurade mig som sprang in där, men kontrollen satt mellan gröning 2 och 3. Totalt 10-15 sek på dessa två misstag.
5. Kanske inte helt rakt ut, men hittade en fin öppning i det gröna där.
7. Valde fel håll, eftersom man kom ända bort till övergången för passage av häcken. Hade jag valt tillbaka igen och genom samma hål som mellan 4 och 5 hade jag tjänat ca 80 meter enligt OCAD. Det borde innebära ca 20 sekunder som jag tappade.

Relativt nöjd, piggt att springa. 30 sekunder snabbare om jag spikat allt. Lite synd att jag valde fel håll mellan 6 och 7. Då såg likvärdiga ut så jag bara tog ett.
19:54, sprang 4,2 km, banan var 3,6 km. Hälften av de 600 meter längre än fågelvägen var mellan 6 och 7.

Dölj kommentarer (2)
Jonathan : Stabilt lopp Magus, men till sjuan kunde du valt att tangera östra delen av dammen och sneddat mer mot sjuan istället för att springa till övergången.
Magnus: Ja, det var den första tanken. Men sen tyckte jag på lite avstånd att den gröna ridån såg lite för hindrande ut och sedan var jag till slut så nära den att det var lika bra att passera där. Den böjen blev ju lite extra. men i och med att kontrollen satt på västra sidan av gröningen hade det hållet varit bäst ändå. Verkar som de flesta sprang samma håll, det tar ju lite emot att springa tillbaka igen.
Lägg till kommentar
Spara
 
Malmö Parkorientering, E5 (2015-07-21) Malmö Parkorientering, E5 (2015-07-21)