City Race Euro Tour Barcelona del 1 (2015-10-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Parc del Forum
Arrangör: Club Orientacio Catalunya/FCOC
Land: Spanien
Distans: 4300 m
Sträcka: M Svet /M(
Sträcka: 6.28 km
Tid: 34:34
Sommar igen, 25 grader minst och sol från klarblå himmel. Tror tävlingen klassades som medeldistanssprint i park.... Hursomhelst avlöptes del 1 av denna i en betongpark av futuristiskt slag (Barcelona waterfront) med utsikt över hamn och stad och vatten, Synd att man mest glor på kartan när det är så spännande byggdesign.

Tuff bana, avverkarde enl gps 6,1 km i stekhet sol och blev såklart helt slut. Men många intressanta stäckor att brottas med där höjdskillnader och våningslager ställde till det. Tydligen även för arrangören eftersom kontroll 7 fick utgå. Här fanns 3 våningar och det blev för mycket :-) , De flesta letade i botten på pelaren men den satt uppe på. Tjoho!

1: Utgick pga plötsligt byggarbete.....

4: Satt högt uppe på en utsiktsplattform. Det gick att springa under men det kunde jag inte se på kartan därav vänstervägval.

7: Lurigt och konstigt ritad karta, Trappor och murar var inte rätt redovisade. Därav den konstiga rutten till 8. Mycket eftersnack om detta.

11: Fett fin utsikt över dyra båtar och hamn på bron.

13: Sprang höger för att alternera brolöp igen och fick rulltrappeåkning på slutet.

Riktigt trött på slutet och då var det ändå inte slut, Efter målgång väntade 1.5 km promenad till nästa del av tävlingen.

Visa kommentarer (0)
 
City Race Euro Tour Barcelona del 1 (2015-10-31) City Race Euro Tour Barcelona del 1 (2015-10-31)