TP Norra Rörum (2011-08-11)
Kategori: Tävling
Arrangör: Andreas & Bert-Uno
Sträcka: 7.01 km
Tid: 72:11
Var ute rätt länge i det ständiga regnandet, kavade runt lite i onödan i backar jag kunde undvikit och fastnade lite i björnbärssnår. En ny upplevelse var när jag körde foten rätt genom en mossövervuxen rotvälta (vid stenmursresten strax innan 7an) och faktiskt inte kunde komma loss i första taget. Fick lite panik där, vill inte sitta fast i N Rörum för tid och evighet.
Annars blev det fel vid 3an, hade svårt att läsa in mig och förstå att det gula på kartan var uppvuxen sly i verkligheten och ville leta kontroll vid fel röse. Mellan 7 och 8 gjorde jag ett dumt vägval, klättrade uppför seg uppförsbacke i onödan eftersom jag sedan följde stigen runt höjden och kom ner på samma nivå jag började. Samt att jag trodde jag följde stigen högre upp på höjden så när jag kom ut vid stenfältet var jag osäker på var jag var. Sen väl framme vid ringen på 8 var jag på fel sida kärret/surdraget och när jag gick över hade jag redan gått förbi kontrollen utan att alls se den. Gick för långt och fick gå tillbaka och leta. Beståndet var ju liksom rätt diffust i verkligheten tycker jag.
Var ute i 1.12.11 och det var ju inte så jublande lyckat, precis, Tycker jag borde lärt mig att springa på stenar sen Hälsingland...
Visa kommentarer (0)
 
TP Norra Rörum (2011-08-11)