MPWT E4 (2011-07-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Alnarpsparken
Arrangör: Bertil Kollén
Sträcka: 4.09 km
Tid: 26:34
Fint väder och bra karta - här gällde det att hänga med på kartan, och att kolla noga för det fanns många stigar och vägar. När jag väl kom in i det så gick det bra - men det tog ett tag och en lång dyrbar stund fram till första innan jag fick till det.
Ut från start hade jag noll koll på riktning. Sprang lite planlöst ditåt alla andra sprungit och tyckte på kartan att jag skulle korsa en väg. Asfalterad, trodde jag. Sprang efter stigkorsningen alldeles för långt söderut på jakt efter denna asfalterade väg innan jag såg parkbänken och fattade lite mer var jag var. Sen gjorde jag som alla andra - dök in i gläntan, såg det första huset men ingen kontroll. Hittade dock det andra huset rätt fort och satte sen igång med att orientera i stället för att fjanta runt.
2,3,4 var inga problem. Till 5 valde jag att gå norr om husen, men rundade sedan det gröna för rakt fram låg någon slags soptipp som såg trasslig ut och jag inte ville ge mig på. Valde norra vägen till 7 och var rätt nöjd med det. 8 inga problem, det såg tätt ut mellan buskarna men jag visste att det skulle vara en stig där så jag plöjde på, liksom. 9-12 utan problem, men ut från 13 fick jag fel riktning. Var trött och trodde inte jag kunde komma över bäcken, utan rundade liksom det hela och fick en onödig sväng åt höger innan jag kom in mot mål.
Var rätt nöjd med tiden ändå. 26.35 sa klockan, 26.55 stod det på tidremsan.
Visa kommentarer (0)
 
MPWT E4 (2011-07-19)