Gotlands 3-dagars E1 (2011-07-12)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hellvi
Arrangör: Visborgs OK
Sträcka: 6.32 km
Tid: 59:14
Jag har sprungit på Gotland förr....det är svårt. Är det risigt så är det liksom tätt ordentligt - man tränger inte igenom en enbuske sådär bara och så tappar man riktningen. Och så fattigt på detaljer och höjdkurvor. Men när man väl spikar en kontroll så känner man sig som kung!
Denna första etapp gick inte bra. Jag var löjligt trött - visst, jag är dåligt tränad, men jag hade sovit dåligt också, så jag skyller lite på det med. Och vin kvällen innan är aldrig bra. Och det var varmt....
Nåväl. Efter att ha hittat ettan direkt (men fastnat i ett snår med björnbär precis invid kontrollen) och tvåan också direkt men med ett omständigt vägval så började problemen. Trean kom jag lite snett på men hittade ganska snart (det var många människor som yrade runt här och en kille som såg elit-mässig ut lärde oss andra många nya innovativa svordomar innan han hittade rätt). Fyran försökte jag undvika grönstrecks-kärren och tog en lång omväg till. Sen trängde jag ändå igenom kärren och de var precis lika täta som det såg ut som på kartan. Kom sen snett på femman och sprang förbi. Långt förbi. 6, 7, 8 utan större problem. 9an måste jag ha stått någon meter ifrån när jag bestämde att den nog skulle ligga mer norrut. Jäkla enbuskar! Väldigt trött på de sista kontrollerna, tog lång väg till 11 för jag var så rädd att springa fel igen.
Var ute i 59.14 på 4590 m och kom sist eller näst sist eller nåt.
Visa kommentarer (0)
 
Gotlands 3-dagars E1 (2011-07-12)