Krets- och KM Natt (2010-09-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Knutstorp
Arrangör: Rävetofta OK
Distans: 4,4 km
Sträcka: 5.57 km
Tid: 53:08
Var nöjd med min insats idag. Gjorde inga större utflykter i skogen, gick rakt på och hittade rätt, visste dessutom var jag var nästan hela tiden. Men ändå var jag 10 minuter efter Malin, det är det att jag stannar upp ideligen, ideligen för att läsa in mig på natten. Men, hellre det än att gå helt fel och bli osäker.
Jag tog säker väg till 1an, men tog lång tid på mig för jag såg faktiskt inte stigen in till första kontrollen på kartan, jag uppfattade bara att den skulle ligga norr om grönområdet. Inte förrän stigen dök upp i verkligheten bredvid tornet så såg jag den på kartan också. Kanske dax för lupp för mig också?? Till tvåan kom jag för långt österut och in i det gröna. Väldigt tätt och jag fick gå långsamt här. Sen inget konstigt förrän vid 4an där jag kom lite snett och var osäker på om jag gått rätt riktning från 3an. Det hade jag, jag var bara 25 meter fel eller så. 5an, 6an utan problem. Tog nog fel väg till 7an på vägarna, borde gått norr om det södra spärrade området. Lite spöklikt nästan med alla småreflexer i skogen på träden, det lyste överallt här...
8an inga problem, och inte 9an heller (där många andra letade). Jag kom precis där bäcken kröker nästan 90 grader och kunde läsa in mig rätt mot tornet härifrån.
Sprang 5,57 km på 53:08
Visa kommentarer (0)
 
Krets- och KM Natt (2010-09-28)