DM Stafett (2010-09-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: Hillarp
Arrangör: OK Torfinn
Distans: 4,9 km
Sträcka: 3
Sträcka: 5.98 km
Tid: 62:55
Vilken jättebom jag gjorde idag - typiskt när det är stafett och allt och Malin och Gunilla gjort kanoninsatser på sina sträckor.
Har blivit något klockfel vid start, satte igång den vid växlingen men gps-rutten startar strax efter 1a kontrollen. Fast jag hade inga problem fram till 1an, det var bara rakt på uppför den långa sega uppförsbacken. Sen sprang jag förbi 2an en bit och fick gå tillbaka och hitta den under trädet där den gömde sig. 3an och 4an inga problem heller - men sen...
Efter 4an gick jag mot 6an, och var nästan framme där när jag mötte en annan D120-löpare som växlat en god stund innan mig. Wow, tänkte jag, är jag redan ifatt henne? Kollade på kartan och insåg vart jag var på väg och var jag skulle. Åh nej! Började springa på 5an i stället - och kom till fel höjd. Här var gott om stenmurar och stenhögar som med lite god vilje kunde tolkas som ruiner. Jag tittade på alla. Ingen kontroll här. Här fanns också en stig väster om höjden och en stenmur som kunde tolkas som det som låg vid 5an. Riktigt parallellfel, alltså. Kom inte rätt förrän jag gick söderut till vägen och tornet och kunde läsa in mig. Tappade minst 15 minuter mellan 4an och 5an. Eländes elände!
Sen hade jag inga problem resten av vägen - det var lite brötigt mellan 8an och 9an men jag kom inte så snett utan såg brunnen på mycket långt håll. Kom nästan ner i kärret precis innan vägen och målgång idag också men lyckades klättra runt till sist.
Otroligt nog kom vårt lag ändå på 5e plats trots min turné i skogen. Tack Malin och Gunilla för det!
Visa kommentarer (0)
 
DM Stafett (2010-09-19)