O-ringen E2 (2010-07-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Dovra sjöar
Sträcka: 4.34 km
Tid: 51:47
Här gick det rätt bra till 1an - men sen gick jag upp på fel höjd till 2an med ett typiskt parallellfel. Det var lätt att ta fel på höjderna här, men sen fattar jag inte hur jag kunde yra runt på fel höjd så länge, trots att jag såg den lilla sjön (det är nog kärret som är ovanligt vattenfyllt...) och vägen med bilar på (finns inte med på kartan...). Till sist insåg jag att bilarna, tälten och människorna tillsammans utgjorde sjukvårdsplatsen utmärkt med ett gigantiskt rött kors på kartan, och först då kunde jag läsa in mig. Suck. Inte konstigt att jag inte springer D21E...
Nåväl, resten av rundan var väl rätt OK. Kom fel ut från 4an och landade i ett grönområde som var både tätt och förvirrande eftersom jag trodde jag var 100 meter längre söderut. Men jag fattade hur jag sprungit när jag kom ut på den lilla vägen med kärret till vänster, sen var det bara att köra på.
10an hade det förstås varit smartare att springa stigen norr om. Jag gick rakt på och det var både tungt med småhöjder och tjockt granris och så kom jag fel in på kontrollen dessutom.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E2 (2010-07-26)