TP Romeleåsen (2017-03-25)
Kategori: Tävling
Karta/område: Romeleåsen
Arrangör: Marcus Henningsson & Ulf Nilsson
Sträcka: 7.78 km
Tid: 77:19
Formen saaaakta på väg tillbaka, men benen ville inte riktigt vara med i den långa avslutningen upp mot mål. Det gick annars helt OK idag - utom vid två kontroller där jag inte hade koll på nånting överhuvudtaget: 4 och 5. Ut från 3an tänkte jag springa till det gröna beståndet, följa norra kanten på det och vika in vid det som såg ut att vara lite öppet, gult och kärrigt och komma in på 4an. Men när jag följt grönskogen ett tag kom jag till en höjd, med en stensamling på, och jag hittade inte vare sig höjd, stenar eller något som ens liknade det på kartan. Fortsatte lite till och hoppades hitta något annat av det jag höll spaning efter, men kunde inte reda ut alls hur skogen växte och hur det i så fall såg ut på min karta. Och tvivlade på att jag sprungit ut i rätt riktning från 3an överhuvudtaget. Var var jag? Testade att springa upp i backen och tänkte att 4an ju skulle ligga några höjdkurvor upp, kom upp i ett öppet område och fattade ännu mindre. När jag gett upp och var på väg att gå ut till vägen för att börja om från början, så låg kontrollen där trots allt. Ren tur.
Vägen till 5an var ungefär lika slumpartad - jag sprang iväg genom skogen och kom ut till ett torn. Gott och väl, det skulle jag väl ungefär göra. Men runt tornet var det mycket mer öppen mark än jag ville ha det till. (trodde det var tornet i den lilla gläntan väster om 5an) Hade jag redan kommit fram till kontrollen? Men hur nära jag än kom tornet såg det inte ut att gömma sig någon kontroll där bakom någon stolpe. Attans! Listade sedan ut vilket torn jag faktiskt var vid (eller trodde att jag var), övertygade en tvivlande Bert-Uno och så tog vi oss söderut där kontroll 5 låg som den skulle.
Nå. Resten gick alltså OK. Vägen till 6an blev krokig pga "ser bättre ut här... nä, ser bättre ut åt det hållet....nä, jag går nog häråt ändå". Typ.
Visa kommentarer (0)
 
TP Romeleåsen (2017-03-25)