AdventOrient E4 (2016-12-18)
Kategori: Tävling
Karta/område: Häljarp - Saxtorp
Arrangör: OK Silva
Sträcka: 5.88 km
Tid: 40:13
Hoppsan, så länge det var sedan jag lade upp en karta? Men hade en viss diskussion med Benjamin om några kontroller idag, så blev sugen på att lägga in trots extra meck med två kartor... har fotat dem med telefonen idag så kvaliteten är väl *sådär*.

Så här års är Saxtorpsskogen helt OK, tycker jag - björnbären håller sig rätt lugna och mjuka och sikten är bra även i slypartierna. Så idag tyckte jag det var himla roligt att orientera, var lite sprintkänsla över det hela med alla dessa stigar (och så förstås i början och slutet av banan där vi hade 4000-skala mellan husen).

6an var väl enda kontrollen som var lite krånglig - jag gick in för långt och letade för nära huset, men det verkar som att den satt lite för långt norrut om jag har lyckats passa in rutten rätt. Mest förvirrad blev jag dock av alla de andra orienterarna som trampade runt just där och letade efter samma kontroll som jag - tappar koncentrationen på vad jag själv håller på med när jag ser någon annan som letar och som går iväg åt ett annat håll...

Den andra kontrollen vi undrade över var 9an, men jag tror den sitter som den ska. Stigen är förvisso något skevt ritad (fick dra lite i rutten för att passa in den) men det borde stämma nu.

God jul på er, orienterare! Nu ses vi till Vintercupen, va?
Visa kommentarer (0)
 
AdventOrient E4 (2016-12-18)