Pan-natten (2010-03-05)
Kategori: Tävling
Karta/område: Åhus norra
Arrangör: Pan-Kristianstad
Distans: 5,1 km
Sträcka: 5.01 km
Tid: 39:41
Kartbyte efter 6 kontroller, så kartorna är inscannade bredvid varandra.
Ett antal hjärnsläpp på den här rundan - det sista så illa så jag blev diskad...Första bommen kom när jag gick lite snett ut från andra kontrollen. När jag kom fram till ett hus var det området till öster och inte till söder som jag trodde. Så en hel del huvudkliande här innan jag såg vägen som gick in mellan husen och fattade var jag var.
Vägvalet mellan 8an och 9an är helt katastrofalt - men jag skyller på att jag var Väldigt Less på skarsnön som bar ibland och ibland inte.
Nästa totala hjärnsläpp kom när jag på väg ut från 17 helt plötsligt får för mig att jag ska direkt till 19 och drar iväg tvärs över campingplatsen med staket och allt. Vilken omväg! Väl ute på vägen norr om campingen inser jag mitt misstag och har lång väg ner till 18.
Men det värsta är när jag i slutet är så trött så jag kommer lite på fel sida av ingången till upploppet, hoppar över snitselbandet och rusar rätt i mål - utan att ta kontroll 20 (100) alltså. En fin diskvalificering som avslutning på en egentligen rätt lätt nattorientering som jag klantade till.
Visa kommentarer (0)
 
Pan-natten (2010-03-05)