TP Åhus (2016-04-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Åhus norra
Arrangör: Christer Engman & Marcus Henningsson
Sträcka: 6.81 km
Tid: 54:40
TetraPaks natt-dag-orientering som i år hade förvandlats till kvälls-dag-orientering och skippat nattlöpningen och också middagen med start ungefär vid midnatt. Bra! För då ville jag vara med! Lite kvällsjoggande i norra Åhusskogen var en alldeles utmärkt trevlig sysselsättning en fredagskväll efter en hektisk jobbvecka.

Några fel lyckades jag hålla på med. Vad jag gjorde mellan ettan och tvåan ska man helst inte fråga om, men det har med någon slags hjärnsläpp och att inte åter kunna hitta (den hyfsat stora) stigen jag lämnade sisådär 10 sekunder innan jag tog kontrollen.

2-7 tuffade på utan större besvär. Ned mot 8 tappade jag riktningen och kunde (i vanlig ordning) inte reda ut brunbilden eller vilket som skulle vara öppen mark, inte heller såg jag alls den där lilla vägsnutten som jag kom till. Det var bara att gå ut på vägen och försöka läsa in sig, sedan gick det bättre.

Fortfarande upprörd över missandet till 8 tog jag absolut fegaste vägvalet till 11. Fast jag hittade ju den. Värre med 12, där jag gick in från stigen hyfsat rätt men fick gå runt någon rotvälta och kom ur kurs. Skyller på rotvältan, för det kan ju inte alls ha något att göra med att jag är dålig på att hålla rak kurs i skogen.

Nå - en fin kvällsrunda ändå trots att det tog lång tid som det brukar göra.
Visa kommentarer (0)
 
TP Åhus (2016-04-22)