Frosta OK - annandag påsk (2016-03-28)
Kategori: Tävling
Karta/område: Ekeröd
Arrangör: Frosta OK
Sträcka: 7.67 km
Tid: 79:16
Jag kom ihåg att ta med klockan! Yej! (glömde nämligen i lördags IGEN...)
Idag sprang jag en öppen 6-bana - ville ha lite lättare orientering och Ö6 ska vara tydligen vara röd svårighetsgrad. Fast jag tvekade lite eftersom den var 5,7 km lång, i längsta laget för mig. Men jag tänkte att det säkert fanns någon lång transportsträcka någonstans som motiverade längden på banan - Ö8 (som Håkan sprang) var ju bara ca 4,5 km så varför skulle Ö6 vara längre annars? Ö8 är ju svart så den ville jag inte springa.

Alltså, jag vet inte med de här färgerna och svårighetsgraderna, för väl i mål jämförde jag och Håkan våra kartor och inte såg väl min särskilt lättare ut än hans? Bara längre... (han lär väl lägga upp sin karta här också så ni kan jämföra)

Om orienteringen kan jag väl säga att jag var lat idag och inte ville lyfta benen mer än nödvändigt. Därför gjorde jag ett ta-vägen-så-mycket-som-möjligt-vägval mellan 5 och 6. Det var inte något särskilt lysande vägval, och jag kunde säkert ha sprungit smartare i mitten någonstans. Och lyfta på benen fick jag ändå.

Från 7 och typ in i mål fick jag bada fötterna. Det var djupa kärr, översvämmade diken och annat kul, och jag hade lera upp till knäna. Fort gick det inte (men jag visste ju var jag var på kartan...).

Överhuvudtaget gick det inte särskilt fort för mig i dag. (heller...) Nästan 80 minuter härjade jag runt bland grenarna och leran, och trodde garanterat att jag skulle komma sist i klassen. Men... jag kom någonstans i mitten??! Ganska mycket undrar jag över vilka vägar och lerpölar de som kom efter mig färdades? Hade varit kul att se (och lite skönt är det att jag trots allt inte är långsammast).
Visa kommentarer (2)
 
Frosta OK - annandag påsk (2016-03-28)