O-ringen E3, Ö5 (2015-07-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Borås Kransmossen
Sträcka: 5.26 km
Tid: 45:23
I år var vi med på halva O-ringen. De sista tre etapperna sprang vi, och köpte då karta för varje dag (och nej, rekommenderas inte som så där värst ekonomiskt: en karta kostade 230 kr). På etapp 3 valde jag att springa Open 5 som ska vara röd i svårighetsgrad. Dels låg självförtroendet i botten efter Gotlands 3-dagars, dels gick jag på penicillin efter öron- och halsinfektion och mådde egentligen inte särskilt friskt och borde nog inte ha sprungit orientering alls. Men det ÄR ju bara O-ringen en gång om året och jag ville ju så gärna?

Så jag tog det väldigt lugnt. Gick ganska mycket, och valde nästan uteslutande stig som vägval. Fast som man ser på kartan så var stig och väg nästan de enda vägvalen som fanns, så den här banan kändes inte så där värst rafflande. Bestämde mig för att ta något svårare nästa etapp, penicillin eller inte penicillin. Det går ju lika bra att gå i skogen som att gå på stigarna, eller hur?

Har inte så mycket mer att säga om dagens löpning - det är väl i princip "först följde jag stigen till 1an, sedan gick jag ut till vägen och sedan in på stigen till 2an, sedan stigen till 3an (fast, wow, här kommer lite spännande med hundra meter genom skogen också). Sedan stigen till 4an, 5an....ja, ni fattar.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E3, Ö5 (2015-07-22)