Parkorientering Oxie (2015-06-30)
Kategori: Tävling
Karta/område: Oxievång
Arrangör: Krister L
Distans: 3,1 km
Sträcka: 3.87 km
Tid: 27:34
Omväxlande bana! Roligt men jobbigt.
3-4: Jag ville inte springa backe, så bestämde mig för vägen runt om. Fast sen insåg jag ju att det vägvalet också innebar backe efter ett tag, så inte så vidare smart.
6an hade jag lite bry med. Ville gå in lite tidigare från cykelvägen men riktningen och gränsen det gröna/gula kändes inte rätt. Hittade sänkan norrut efter ett tag.
7-8 ja, jag valde läskiga stupet. Inte smart - det tog lika lång tid att våga sig ner där med hjälp av att hålla i trädrötter och annat som det hade tagit att springa runt om tror jag.
På väg ut från 8an upptäckte jag att jag inte längre hade kartan i handen. Gah! tänkte jag, tappade jag den i stupet? Ville INTE tillbaka dit... Som tur var låg den bara några meter innan kontroll 8 så inte så mycket tidsmiss ändå.
11-12. Jag begrep mig inte på skogen/kartan/stigen/skillnad vit skog och gulrutig mark här. Kom in från cykelvägen men hittade inte stigen jag hade tänkt mig. Sprang lite tvekande in i det som var skog och fattade inte mycket. Sprang på lite och struntade i vad kartan visade, hittade stigen som ledde uppför backen och så till kontrollen som väl var.

Kände mig nöjd med att inte tappat bort mig på den här kartan som jag gjorde en annan gång då jag stod uppe på kullarna och inte hade en aning om vad jag höll på med.
Visa kommentarer (0)
 
Parkorientering Oxie (2015-06-30)