Lunds OK Nattcup (2009-12-08)
Kategori: Träning
Karta/område: Vomb
Arrangör: Lunds OK
Sträcka: 7.65 km
Tid: 72:09
Har virrat mycket idag och svurit över kontroller som låg slängda hipp som haver på marken tillsammans med ett reflexband. Varför inte hänga upp den? När man dessutom inte har placerat den där den skulle vara? Det var flera kontroller idag som satt både lite och mycket fel. Irriterande.
Ettan lyckades jag springa rakt på och undrade lite vad om låg där på marken och såg ut som en bortslängd påse eller nåt. Kontrollen, visade det sig - och jag anade hur kvällens tur skulle bli.
Tvåan var jag nästan framme vid men fick för mig att jag gått för långt åt vänster och korrigerade. I onödan och med onödigt virr.
Trean kom jag rätt snett på från början men hittade snart tillsammans med andra det stora träd som bara måste vara det gröna krysset vi letade fter. Men här fanns ingen kontroll...Efter mycket virrande tänkte jag stega från kärrets norra kant men då ropade Håkan N att han hittat kontrollen. Den låg på marken, inte ens innanför ringen...
Fyran irrade jag på, för långt åt höger (och kontrollen satt för långt åt vänster, på ringkanten). På väg till femman fick jag fnatt på alla stigar som jag försökte följa för att få en säker ingång. Hittade till sist ändå fel stig och fick virra runt.
Resten av kontrollerna gick OK - men tiden blev katastrof, 72 minuter. Suck.
Visa kommentarer (0)
 
Lunds OK Nattcup (2009-12-08)