TP Teglaröd (2014-03-22)
Kategori: Tävling
Karta/område: Teglaröd
Arrangör: Malin & Ulf Malmberg
Sträcka: 5.91 km
Tid: 59:24
Jämför man med förra helgens seg- och dumrunda i Finstorp så gick det bättre idag. Fortfarande segt, och fortfarande med en del knasorienteringar, men bättre.
Mellan 1 och 2 kom jag inte upp riktigt på höjden direkt, kom också in i ett parti fällda träd jag inte hade behövt göra. Det blev i stället en segare stigning för att så småningom komma upp till beståndsgränsen (och ja, jag har hört av de andra att "om man sprang längs beståndsgränsen så fanns det en stig där", tack så mycket).
Ut från 5 hade jag definitivt inte tänkt springa vägen och sedan stigen som jag nu gjorde. Jag hade tänkt springa ganska rakt på strecket, men riktningen ut från 5 blev väldigt fel och rätt vad det var så dök det liksom bara upp en väg där och jag fattade ingenting. Stigen var dessutom uruselt sönderkörd av traktorer och slika ting och var tungsprungen.
Ungefär samma käcka riktningsfel ut från kontrollen gjorde jag ut från 7 där jag faktiskt hade tänkt springa norr om gröna beståndet till vägen, men beståndet dök liksom helt plötsligt upp på min vänstra sida och såg mystiskt ut.
Därefter inga mer fel, väl? Det hade varit smartare att springa i beståndsgränsen mellan 8 och 9, förstås, men riktningen var ju OK i alla fall.
Visa kommentarer (0)
 
TP Teglaröd (2014-03-22)