Lunds OK Nattcup (2009-11-24)
Kategori: Träning
Karta/område: Romeleåsen
Arrangör: Lunds OK
Sträcka: 5.15 km
Tid: 48:16
Började med att missa startpunkten, för jag fick inte klart för mig om eller var den skulle finnas. Drog rätt upp i skogen i stället och höll på att gå för långt höger om höjden, men såg den ändå och insåg att 1an måste finnas på andra sidan.
2an och 3an inget konstigt, trampade i en hög med uppruttna betor på väg in till trean bara och det stank något ohyggligt om mig och mina skor ett par kilometer efter det...inget att rekommendera!
Ut från 4an tänkte jag först gå rakt söderut genom det gröna området men ångrade mig och tog stigen runt i stället. På väg upp till femman så fastnade jag riktigt rejält i ett björnbärssnår (det ses som en liten röd punkt där jag stått stilla länge...), trodde aldrig jag skulle komma loss!
6an inget konstigt, 7an kom jag snett på och stod en stund och stirrade fåraktigt på staketet och undrade hur det hade kommit dit nu helt plötsligt?
8an gick jag förbi, trodde jag hade kontrollen norr om mig och spanade åt fel hål. Fick läsa in mig i vägkorset för att komma rätt.
Lagsom svår nattbana för mig, jag var nöjd för en gångs skull!
Visa kommentarer (0)
 
Lunds OK Nattcup (2009-11-24)