Lundasprinten D45 (2013-05-19)
Kategori: Tävling
Karta/område: St Hans backar, Lund
Arrangör: Lunds OK
Sträcka: 2.59 km
Tid: 16:23
Det var en rolig bana där man hela tiden fick hålla koll på kartan och ha planering framåt. Det gick bra för det mesta - på några ställen kunde jag absolut tagit bättre vägar men jag sprang ändå på utan att vela alltför mycket någonstans.
Jag kunde tagit en smartare väg mellan 5-6. Men jag var först på väg åt väster in mellan huslängorna, såg sedan staketen i söder och ändrade mig till att i stället springa in mellan dem. Nu efteråt ser jag att det säkert hade varit smartast att springa cykelvägen runt om och ta 6an söderifrån, och dessutom på så sätt sluppit trapp-systemet innan kontrollen.
Ut från 7an gjorde jag en miss också. Tog fel på riktning på cykelvägarna och sprang den åt fel håll. Kunde relativt snabbt räta upp riktningen ändå.
13-14 var det svårt att i farten och tröttheten läsa kartan. Jag höll på att missa att jag var tvungen att komma in i det lilla gattet mellan opasserbara häcken och huslängan, och hade först tänkt ta cykelvägen. Såg sen häcken på kartan i tid för att hinna ändra min rutt och inte behöva backa eller springa runt om.
Vi var bara 4 i klassen och min tid räckte till vinst, så jag är ändå nöjd trots småmissarna.
Visa kommentarer (0)
 
Lundasprinten D45 (2013-05-19)