TP Furulund (2013-05-16)
Kategori: Tävling
Karta/område: Furulund
Arrangör: Malin & Marie
Sträcka: 7.49 km
Tid: 52:27
Funderade över om jag skulle springa med vanliga joggingskor eller orienteringsskor idag. Tydligen klarade min hjärna inte av detta tunga beslut, för jag glömde båda paren hemma... Men Malin var snäll nog och låna ut sina egna joggingskor till mig så jag slapp promenera banan runt i stället för att springa.
Man kan tycka att de där skorna som har sprungit så mycket crosstraining i Furulund kunde hjälpt mig lite med orienterandet. Men det gjorde de inte. Inte ett endaste dugg. Jag var väldigt klantig och slarvig idag. Fyra kontroller satte jag direkt idag. De andra sju missade jag mer eller mindre. Fantastiskt att jag hade en tid under en timme över huvud taget, jag borde haft närmare 100 minuter eller så.

För det första glömde jag sätta igång klockan i tid, så den hittade inte satelliterna förrän på väg mellan 1 och 2. Tur det, kanske, för då behöver ni inte se på kartan hur Carolina lyckades bomma 1an och leta för långt åt söder. Lysande.
2 och 3 utan problem. Men så blev jag (som alltid) lurad av det märkliga vägsystemet innan 4an. Sprang in på en stig åt fel håll, tog fel på riktning och vet inte riktigt vad jag höll på med.
5an följde jag skjutbanevallen in men hittade inte kontrollen förrän Magnus kom och pekade ut den till mig. Tack. Vet inte om jag varit kvar där ännu annars.
På väg till 6an ville jag försöka komma säkert via stigarna. Fast jag tog fel stig, så det blev en fet omväg.
Till 7an såg jag kojan men tyckte sedan att det var en fin idé att dra iväg åt fel håll och leta lite. Efter det tog jag ett dumt vägvalsbeslut till 8an. Lyckades dessutom svälja en fluga här någonstans så jag hostade och harklade mig igenom Furulund. Orientering är kul.
9 utan problem (wow). 10an gick jag in för tidigt. 11 hittade jag först inte, fick trassla mig in via gläntan.

Målet lyckades jag hitta. Bra där.
Visa kommentarer (0)
 
TP Furulund (2013-05-16)