TP Romeleåsen (2012-10-13)
Kategori: Tävling
Karta/område: Romeleåsen
Arrangör: Bernt Tagesson
Sträcka: 5.99 km
Tid: 54:48
Rolig bana i dag trots ett mycket begränsat område att springa i pga jakt. Det gick rätt bra att springa utan större missar. Mellan 4 och 5 hade det absolut varit smartare att springa söderut inne i fårhagen i stället - stigen slingrade iväg och var väldigt stenig. Dessutom fick jag ett mindre hjärnsläpp på ängen innan kontrollen - jag tog fel på övergång och fick för mig att jag var framme vid kontrollen. Men varför hade man inte gjort området gult - här var ju öppet? Och var någonstans fanns beståndsgränsen? Fick inte heller ihop stenmurarna. Efter en stund hann hjärnan ikapp mig och berättade att jag var kanske 100 m norr om kontrollen. Kartan var gulmarkerad där den skulle...nämligen där jag stod. Suck. Det ser inte ut som att jag gjorde något fel på min gps-rutt, men jag var verkligen lost och stod stilla och funderade.
Sen efter 9 mot 10 hittade jag inte stigen jag skulle följa norrut i skogen. Jag var ända framme vid vägen/stenmuren. Tänkte att jag springer väl norrut i skogen ändå, stig eller inte. Och lyckades komma för långt åt vänster innan jag fick göra en krok tillbaka till kontrollen. Den stigen är inte tydlig, den. Möjligen att det är lite bredare mellan träden i ett stråk genom skogen.
11, 12 och 13 utan problem men jag hittade 12 vid en liten sten som jag tycker lite vid sidan av dem som är inritade på kartan. På väg från 13 till mål gjorde jag dagens längsta avvikelse, hamnade alldeles för långt norrut och hade inte koll på var jag var förrän jag gick över bäcken norr om stugorna.
Visa kommentarer (0)
 
TP Romeleåsen (2012-10-13)