O-ringen E5 D45 (2012-07-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Nyårsåsen
Sträcka: 6.16 km
Tid: 60:05
Sista etappen gick bra. Jag hade inga bommar på kontrollerna - däremot hade jag säkert kunna ta några smartare vägval på några ställen. Jag sprang inte i någon klunga (kan ju hända med jaktstarten sista dagen), hade några bakom mig i början men de försvann efter 2an.
Jag är lite förvånad över att se hur rutten visar att jag sprang mellan 3 och 4 - jag sprang nämligen igenom det gröna en bra bit men det ser det inte ut som. Jag gick också över kärret, men det var inte så blött som det ser ut till att ha varit (svartstreckat här) så i själva verket tror jag att jag sprang mer österut än rutten visar??
Hade inte alls tänkt att springa så långt norrut som jag gjorde ut från 7an, siktade mer rakt på vägen. Men, återigen var jag rädd att tappa för mycket höjd och följa fel "O-ringen-stig" så jag gick i stället för högt och kom ut vid det förbjudna området. Följde i stället det ner till vägen och kom in i väldigt befolkade delar av kartan. Här var så mycket folk på stigarna så att det var svårt att komma om de som sprang långsamt eller gick. Höll på att springa förbi min 8 men besinnade mig, sprang sen i tåget till den lätta 9 och så var O-ringen slut för den här gången.
Dagens tid blev 60:05 och placering 125 (av 192). Total placering för hela veckan blev även den 125e plats.
Visa kommentarer (0)
 
O-ringen E5 D45 (2012-07-27)