MPWT E6 (2012-07-31)
Kategori: Tävling
Karta/område: Limhamnsfältet
Arrangör: Göran von Rosen
Sträcka: 4.33 km
Tid: 25:15
Startade ut väldigt sent idag, 18:55 och var i princip ensam på banan - inte vanligt på MPWT. Sprang ut samtidigt som Håkan men han försvann snart i fjärran...fast han hann lura mig mot 1an där han sprang mot 12 först och jag hade inte koll på kartan än och trodde att vi redan var framme vid 1an. Dåligt av mig att inte tänka själv, så det straffade sig.
Sen var det väl inga större problem. En del kontroller satt lite fel men eftersom jag startade så sent så var det väldigt upptrampat på sina ställen och jag såg var man skulle gå in i buskagen. Utom till 5an där jag gick in i kärrkanten där kontrollen skulle ligga. Det var väldigt sankt och jag sjönk till knäna innan jag insåg att kontrollen inte satt där den skulle. Klafs klafs upp igen och in för långt söderut - där satt kontrollen. Hatar att få joggingskor helt dyblöta och leriga - inte lika lätt att göra rent som OL-skorna.
Mellan 12 och 13 tvekade jag på om jag skulle springa runt söderom byggnaderna för att slippa sanden, men valde i stället att springa över T-bryggan och sedan springa precis i strandkanten där sanden är hård. Fick dock plöja i djup sand precis sista biten (och förstås biten mot mål) - tungt.
Sprang på 25:15 och är nöjd.
Visa kommentarer (0)
 
MPWT E6 (2012-07-31)