FK Boken medeldistans D40 (2009-09-27)
Kategori: Tävling
Karta/område: Bälinge-Hagstad
Arrangör: FK Boken
Sträcka: 4.63 km
Tid: 53:03
En riktigt katastrof-bom pajade en annars OK runda. Jag var så fel ute så jag inte ens efter tävlingen visste riktigt var jag varit utan gick runt och klagade på en felritad karta där en jordvall ritats in som ett opasserbart staket. Jag hade inte ens varit i närheten av det där staketet...den där elaka GPS-klockan avslöjar ju allt. Tokfel blev det.

Jag kom snett in till första kontrollen, hittade gropar och sänkor men inte mina. Insåg snabbt att jag var för nära stenmuren och gick söderut till min kontroll.
Andra kontrollen ok, men sen....Gick ut från andra kontrollen till vägen, läser in riktningen vid det lilla huset. Sedan i kärret tror jag att jag är längre söderut än vad jag är och går över fel höjd. På andra sidan höjden är inga bäckar och jag tror att jag är en höjd för långt söderut när det i stället är precis tvärtom. att jag är en höjd för långt norrut. Går alltså ännu mer norrut och irrar omkring i ett kärr med en hel del diken i. Går upp på höjden i öster för att hitta staketvinkeln att läsa in mig på, men hittar inget staket och blir arg på kartor, skog, den befintliga jordvallen och allting. Men jag är ju på fel ås! Jag är ju 100 m längre norrut än jag tror. Suck. Efter mycket yrande och suckande stoppar jag Arne G i flykten som snällt visar vart han är på väg, och jag hittar äntligen de 100 meter söderut som jag varit fel.

Resten av rundan var bra, kom lite fel i riktningen på väg till kontroll 8 men rättade upp det ganska snart.
Visa kommentarer (0)
 
FK Boken medeldistans D40 (2009-09-27)