MPWT E1 (2012-06-26)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rosengård
Arrangör: Ted & Benny
Sträcka: 4.61 km
Tid: 29:12
Jag kom liksom inte in i kartan idag - det var alldeles för mycket grejer på den och jag tappade bort mig hela tiden var jag var. Blir ju inte bättre när man måste veckla upp kartan och stämpla manuellt vid varje kontroll och sedan återigen försöka hitta rätt.
Det började redan innan första kontrollen - jag kunde inte ens hitta startpunkten på kartan och sen fick jag inte ihop verklighet och karta. Stod helt stilla en lång stund och försökte landa i verkligheten. Först på väg mot 2 började jag få ihop det. Men jag tappade kartkontakten ideligen, ideligen hela rundan och gjorde riktigt usla vägval på många ställen (för att jag sprang iväg åt ett håll som kändes bra först medan jag försökte få rätt på karteländet - sen var det ofta försent att göra någon smart plan).
Löpningen kändes OK idag - men absolut inte orienteringen. (hade en tid på dryga 29 minuter...) Men det var ändå kul för det var en omväxlande bana. Och faktiskt var det kul att springa i Rosengård - det var mycket grönare och mysigare än jag mindes det som. Många glada tillrop fick man längs vägen också. För att inte tala om när jag joggade ner efteråt - då hade jag säkert 10 barn i olika storlekar som både sprang och cyklade med mig ända bort till Almgården. De undrade om jag aldrig blev trött + tusen frågor till och erbjöd sig ett antal gånger att i stället skjutsa mig på cykel dit Håkan skulle hämta upp mig...
Visa kommentarer (0)
 
MPWT E1 (2012-06-26)