TP Saxtorp (2012-06-21)
Kategori: Tävling
Karta/område: Saxtorp
Arrangör: Margit, Jan-Erik, Marita
Sträcka: 4.54 km
Tid: 33:30
Råkade tyvärr stänga av klockan vid 4e kontrollen i stället för att trycka på mellantid. Så jag har mycket ovetenskapligt ritat in rutten från 4 till 7 där jag upptäckte att klockan inte var på.
Hade bry med stigarna ut från starten men släppte dem och sprang ut till vägen i stället. 1 och 2 utan problem. 3 hade jag svårt att se någon beståndsgräns överhuvudtaget, allt var lika grönt. Men jag var i närheten av kontrollen, och Tom såg den så jag hade lite tur. 4 hittade jag sen jag rett ut vilken stig som var vilken. På väg mot 5 måste jag kommit in på en nedre stig, för när jag gick över den större N-S stigen så försvann den stigen jag skulle följa. (istället hittade jag ett stort hål. Eller rättare sagt min fot hittade ett stort hål. Jag sjönk ner till knät och föll som en fura). Nå, jag gick söderut och hittade den andra stigen, och precis därefter kontrollen också.
När jag skulle vända in mot 6 blev jag förvirrad över det gula på kartan och den mycket tydliga lekplats jag såg i verkligheten. Varför var inte den utritad? Hittade stigen i alla fall och följde den. Vek dock av för tidigt och hade svårt att läsa kartan här. Hittade dock kontrollen rätt fort ändå så ingen fara skedd. Vägen till 7 trist transportväg, och till 8 också. För att inte tala om till 9. Sista biten till 9 var en totalt igenvuxen stig. Som tur var hade arrangörerna satt ett par röda snitslar vid ingången till den annars hade jag aldrig hittat rätt.
9-10-11 gick bra, dock väldigt tungt att springa över fälten.
Men trots allt inga större missar idag och det gick rätt bra att springa så jag är mycket nöjd med min insats och tid: 51:31.
Visa kommentarer (0)
 
TP Saxtorp (2012-06-21)