EES E1 (2012-05-15)
Kategori: Tävling
Karta/område: Eslöv Norrevångsskolan - Onsjöparken
Arrangör: Eslövs FK
Sträcka: 3.79 km
Tid: 24:37
Sprang inte det fortaste jag kunde - borde därför inte ha haft småmissarna jag ändå fick.
Vid 1 råkade jag stänga av klockan i stället för att trycka på mellantid.
Satte alltså på den vid 2, där jag tryckte på samma felaktiga knapp.
Var osäker på vilken sida om cykelvägen jag var vid 3, och upptäckte sedan när jag skulle trycka mellantid att jag gjort fel tidigare. Sprang och funderade på det och sprang en alldeles onödig runda till 4 innan jag var med på kartan igen.
5-11 inga problem. Vid 12 blev jag absolut inte klok på grönområdena. Var inne och rotade vid ett träd norr om kontrollen. Det var grönt runtom. På kartan ser det ut som att jag gjort uppehållet ute på ängsmark. Hittade sen kontrollen en bit söder om där jag var, vid en ynklig liten buske i stället.
Vid 13 läste jag fel på det gula och en glänta i buskaget jag trodde var det gula. En stubbe stack upp ur marken och försökte slå ihjäl mig och mina ben när jag äntligen rusade mot 13. Oansvarigt.
14 ok. Vid 15 hängde två tonårstjejer som ville veta hur långt vi sprang orientering. (samtidigt som jag med vild blick försökte lokalisera den där lilla usla skärmen jag visste borde gömma sig bakom tjejerna) Tja, en 3 km sådär, svarade jag. Oooooh sa de. Vet inte om de tyckte det var väldigt långt eller väldigt kort. Hittade kontrollen och drog vidare till 16 som jag ville ha norr häcken vid sopstationen. Det var den inte. Den låg söder om. Så onödig tid på att runda häcken. Mot 17 skulle man över en fotbollsplan. Den var full med barn som spelade fotboll och jag ville inte springa tvärsöver där, därför den onödiga norra rundan. Sen 18-20 utan onödiga småmissar.
Motion var huvudsaken. Och sprint är kul.
Visa kommentarer (0)
 
EES E1 (2012-05-15)